Sidebar

06
do, mei

Werkgroep Verkeer

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-wonio-260x220Sinds enkele maanden heeft de werkgroep Verkeer van Wijkorganisatie Nesselande (WONIO) een doorstart gemaakt. Deze werkgroep, voor en door bewoners, houdt zich met alle verkeersaspecten van de wijk bezig. De volgende aandachtsgebieden zijn door de werkgroep benoemd:
- snelheid
- parkeren
- ontsluiting
- verkeersveiligheid
- openbaar vervoer
- communicatie

De werkgroep wil alle bewoners(groepen) die initiatieven ontplooien op het gebied van verkeer met elkaar verbinden en samen werken aan een verkeersveilig en bereikbaar Nesselande.

In contacten met deelgemeente en buurtagent en door deelname aan het wijkoverleg zijn o.a. 30-km-gebieden, (brom)fietspaden, veiligheid rondom de kindclusters van de Brede School Nesselande en de inrichting van Brandingdijk, Siciliëboulevard en Cypruslaan besproken.

Begin 2011 heeft de werkgroep intensief overleg gehad over de afsluiting van de Groenewegbrug, waarbij enkele door de werkgroep aangedragen extra maatregelen zijn overgenomen door Gemeentewerken. De werkgroep zal de verkeerssituatie tijdens deze afsluiting kritisch blijven volgen.

In januari 2012 heeft de werkgroep een enquête gehouden over een mogelijk knip in de Cypruslaan.

De leden van de werkgroep zijn: Peter den Butter Johan van den Elzen, Jan Lemmers, Henk van der Meer, Henri Niezink en Harry de Pater (voorzitter).

Via de nieuwsbrief Nesselanders en Nesseweb zal de werkgroep regelmatig terugkoppeling geven van haar activiteiten. U kunt de werkgroep bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart