Sidebar

26
zo, sept

Over WONIO

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Wonio_logo_web_met-ondertitel-200x68De Stichting Wijkorganisatie Nesselande (WONIO) wil een ondersteunende organisatie zijn voor bewoners die werken aan hun belangen en wensen met betrekking tot wonen en leven in hun wijk. Daarnaast activeert zij bewoners deel te nemen aan en te participeren in projecten en processen. WONIO doet dit door bewoners te informeren over de ontwikkelingen in de wijk en schept voorwaarden middels vergaderruimte, administratieve en inhoudelijke ondersteuning.

WONIO wil een spin zijn in het web van bewonersgroepen en bewonersactiviteiten. Daarnaast vormt de wijkorganisatie ook het klankbord voor het opbouwwerk, als het gaat om personele inzet en het ontwikkelen van een visie op de wijkontwikkeling.

Nader kennismaken?
Het bestuur van WONIO bestaat uit Jan Lemmers (voorzitter) en Jopie Onel-Beems (penningmeester). We komen graag in contact met wijkbewoners die het bestuur willen komen versterken.
De wijkorganisatie werkt samen met de opbouwwerker in Nesselande (Ardy Moeijes) en een medewerker voor administratieve ondersteuning (Diana Gerritsen) vanuit SONOR.

U kunt ons bereiken via:

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefoon: (010) 222 28 11 [kantoor] en (06) 33 66 10 68 [bestuur]
  • bezoek- en postadres: Cypruslaan 406, 3059 XA Rotterdam (in multifunctioneel centrum De Kristal)
  • openingstijden kantoor: maandag t/m woensdag van 8.00 tot 15.00 uur

 

Print

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart