Sidebar

25
za, sept

Symposium over sportletsel en kijkoperaties in buitenpolikliniek Nesselande op 7 juni

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

100607-buitenpoli-symposiumDe buitenpolikliniek van het IJsselland Ziekenhuis in Rotterdam Nesselande organiseert op maandagavond 7 juni een symposium voor patiënten, bezoekers en iedereen die interesse heeft. Het symposium vindt plaats in multifunctioneel centrum De Kristal in Nesselande. Een orthopedisch chirurg en een chirurg vertellen over de behandeling van sportletsels en de huidige mogelijkheden van kijkoperaties. Na het symposium worden bezoekers rondgeleid in de polikliniek en kunnen een kijkje nemen in de röntgenkamer en het afnamelaboratorium voor bloedprikken. Deelname is gratis.

Symposium
Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom met een kopje koffie of thee. Om 20.00 start de eerste spreekster, orthopedisch chirurg S. Wiersma. Zij zal de deelnemers vertellen over sportletsel. Na ongeveer een half uur is het de beurt aan de tweede spreker, chirurg P. de Rijcke. De Rijcke zal ingaan op de mogelijkheden van kijkoperaties, zoals een galblaasoperatie. Hierdoor zijn tegenwoordig geen grote operaties meer nodig; de opname in het ziekenhuis is veel korter en patiënten herstellen sneller.

Rondleiding
Na de bijdragen van de twee sprekers worden de bezoekers uitgenodigd voor een korte rondleiding op polikliniek Nesselande. Zij nemen een kijkje in de röntgen- en echokamer en in het laboratorium voor bloedafname. Medisch specialisten en medewerkers die een spreekuur in Nesselande houden, zoals de specialismen longziekten (rookstoppoli), urologie en gynaecologie, vertellen u waarvoor u op poli Nesselande bij hen terecht kunt. Een lekker hapje en drankje ontbreken hierbij natuurlijk niet.

Polikliniek Nesselande
De buitenpolikliniek van het IJsselland Ziekenhuis in Nesselande is voor iedereen. Met de opening van de polikliniek in januari 2009 heeft het IJsselland Ziekenhuis zorg dichterbij de patiënten gebracht. Patiënten kunnen voor vele specialismen en afspraken kiezen of zij in Capelle aan den IJssel of in Rotterdam Nesselande een afspraak willen maken. Soms verschillen de wachttijden van een specialisme of scheelt het in de reisafstand. De keuze is aan de patiënt.

Geïnteresseerd?
Belangstellen die aan het symposium willen deelnemen, kunnen zich tot en met 4 juni opgeven bij het secretariaat van Poliklinische Zorg van het IJsselland Ziekenhuis, Lonneke van de Sman, via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: (010) 258 55 77. Het symposium vindt plaats in multifunctioneel Centrum “De Kristal”, Cypruslaan 410 te Rotterdam Nesselande. Deelname is gratis.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart