Sidebar

25
za, sept

Startzondag 'Vol van hoop' van Kerk in Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
logo-kerkinnesselandeOp zondag 12 september wordt in de Kerk in Nesselande het nieuwe seizoen geopend met een startzondag. U bent van harte uitgenodigd om deze startzondag bij te wonen en zo kennis te maken met de Kerk in Nesselande. Tijdens de startzondag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud rondom het landelijk startzondagthema "Vol van hoop".

Geloven is hopen. Het kan niet zonder. En hopen betekent doen; het zet je in beweging en maakt dat je vooruit kunt. Hoop is iets voor alle mensen, van alle leeftijden.

Het logo van de Kerk in Nesselande is een veelzeggend plaatje: twee muren en een dak. Geen drempel of deur. In een half open cirkel staan allerlei mensen.

"Dat is precies wat we beogen", zegt voorganger Gert van den Bos. "We willen een open, uitnodigende gemeenschap zijn, voor alle bewoners van de wijk. Je ziet op het plaatje een bont gezelschap: ouderen, jongeren, sommigen lopen samen op. Anderen staan wat aan de rand. We hebben bewust gekozen voor zo'n ruwe, onafgewerkte schets. De kerk is ook nooit "af". Centraal staat het kruis, met de verticale en horizontale lijn, de verbinding met God en met elkaar."

Programma startzondag
10.00 uur - Feestelijke kerkdienst (oppas aanwezig voor kinderen t/m 3 jr)
11.30 uur - Lunch
12.30 uur - Start programma rondom het thema "Vol van hoop" (oppas voor de allerkleinsten). Voor de kinderen en jongeren is er een speciaal spelprogramma.
14.30 uur - Zangdienst
15.00 uur - Einde

De Kerk in Nesselande is te vinden in de Knoop van de Brede School Nesselande, Robert van 't Hofstraat 10.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart