Sidebar

25
za, sept

Seizoensopening “Happy Hours” in De Kristal

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

100910-sba-happy-hoursDe vakantie zit er al bijna op en de medewerkers van Stichting Buurtwerk Alexander staan te trappelen om de wijkbewoners te laten zien wat zij aankomend seizoen gaan doen in De Kristal.

Om een voorproefje te geven is het op 10 september "Happy Hours" in De Kristal met een gezellig aanbod van activiteiten tussen 16:00-19:00 uur. Ze starten voor de jonge bezoekers met het kinderatelier. Gedurende de middag kan er genoten worden van een ware high tea en tappa's die tijdens een workshop gemaakt worden.

Daarnaast kan er meegedaan worden aan een schilderworkshop, wii-toernooi en een wijn- en/of limo quiz. "Happy Hours" start om 17:00 uur in het Nesscafé en tevens wordt er vanaf dat moment voor live muziek gezorgd. Voor iedereen is er dus genoeg te doen en te beleven in De Kristal en alsof het nog niet genoeg is kan iedere bezoeker kans maken op een leuke prijs.

100910-sba-happy-hours-programmaBenieuwd hoe? Kom gezellig langs op vrijdag 10 september vanaf 16:00 uur en laat u inspireren door dit gezellige programma.

Kijkt u ook eens op de website van De Kristal voor andere gezellige activiteiten in Nesselande: www.de-kristal.nl.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart