Sidebar

06
do, mei

Omgaan met sterven, afscheid en rouw

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-buurtwerk-nl-260x220De donkere dagen voor kerst... wie kent dit gezegde niet? Maar voor veel mensen zijn er ook donkere dagen na de feestdagen. Als u van een partner, kind of andere naaste afscheid hebt moeten nemen. Dan lijkt het of er aan die donkere dagen geen einde komt en kan een gesprek met een deskundige op het gebied van sterven, afscheid en rouw voor u een steuntje in de rug zijn.

U kunt met uw verhaal, uw verdriet en alle emoties die u niet altijd met iemand uit uw directe omgeving wilt bespreken, terecht in multifunctioneel centrum De Kristal. Er is op de eerste donderdag in de maand dan deskundigen aanwezig die naar u luisteren, u bijstaan en u adviezen geven. Bijvoorbeeld op de vraag: hoe nu verder?

Door de kerstvakantie is de eerste keer op donderdag 10 januari en zijn geïnteresseerde welkom tussen 13.30 en 15.00 uur bij Buurtwerk in De Kristal.

U hoeft rouwverwerken niet alleen te doen, want ook u kunt hulp en ondersteuning krijgen. Elke eerste donderdag van de maand is er het inloop spreekuur. Voor meer informatie: tel. (010) 202 16 27, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: iedere eerste donderdag van de maand / Locatie: De Kristal, Cypruslaan 400-412 / Tijdstip: 13.30 - 15.00 uur

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart