Sidebar

06
do, mei

Nieuwe cursussen in De Knoop vanaf september 2012

Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-curzusenzo-260x220In het nieuwe seizoen, vanaf september 2012, biedt CurZus&Zo ook weer cursussen aan in De Knoop (Brede School Nesselande).
Zo kunt u inschrijven voor:

 • Peutergym, een supercursus voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar
  Tijdens deze lessen worden peuters spelenderwijs vertrouwd gemaakt met bewegingen en kleine opdrachtjes. Zo dansen we op muziek, doen dieren na, spelen en bewegen we met allerlei attributen, klimmen en klauteren en doen spelletjes. De peuters leren veel van elkaar, ze imiteren en helpen elkaar.
 • Pilates, voor volwassenen
  Pilates is de bewegingsvorm die voor bijna iedereen toegankelijk is en die er voor zorgt dat ons lichaam in goede conditie en vorm blijft. Pilates is een uitgebalanceerde vorm van sporten die past in trend van body & mindlessen. Een rustige vorm van sporten die minstens net zo veel effect heeft als andere vormen van fitness.
 • Yoga, betekent verbinden of weer-één-maken
  Door het beoefenen van Yoga ervaar je de wisselwerking tussen voelen en denken en hoe zich dat uit in je lichaam. De yogalessen in De Knoop zijn erop gericht de kracht in je lichaam te ontwikkelen, de uitdagingen van het dagbestaan aan te gaan en om tot rust te komen.
 • Zwangeschapsyoga, geschikt voor iedereen en geen 'hijg- en pufles'
  Je zwangerschap is een bijzondere periode, waarin heel veel gebeurt. In je lijf, maar ook in je leven. Een periode van voorbereiding op de bevalling en op het leven met kind. Zwangerschapsyoga is een manier om je lichamelijk en geestelijk te begeleiden tijdens je zwangerschap. Het bereidt je voor op de geboorte van je kind en de periode erna.

Voor meer informatie of inschrijven kunt u bellen met CurZus&Zo via (010) 251 89 88.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart