Sidebar

26
zo, sept

Kerst = feest in de Kerk in Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-kerkinnesselande-260x220Bijna iedereen die in Nesselande woont kent de Brede school wel. Voor school, kinderopvang, seniorenactiviteiten en nog heel veel meer zaken kun je er terecht. Gedurende de week is het er een echte bijenkorf van mensen. Als het rond de feestdagen in de Brede school wat  rustiger is en de meeste  mensen vrij hebben, zet de Kerk in Nesselande haar deuren open en nodigt u / jou uit voor de bijzondere en feestelijke kerstsamenkomsten die er zullen zijn.

Kerstmusical - 19.00 uur

Kerstavond -24 december - wordt dit jaar heel bijzonder met de musical 'Een teken van leven'. Drie wijze mannen uit een vreemd land zoeken naar een nieuwe koning. Maar de geheime agenten van koning Herodus houden deze vreemde types goed in de gaten, want koning Herodus moet niets van een nieuwe koning hebben. Hij is en blijft de baas. Die ster, waar ze het steeds over hebben... is dat een teken van leven of een teken aan de wand?

Kom met uw gezin kijken en luisteren naar deze prachtige musical!

Vanaf 18.00 uur kunnen de kinderen een lampion op komen halen op het pleintje voor de Knoop. Daar staat ook een vuurkorf om lekker warm te worden. Rond 18.15 uur lopen we een optocht met de lampionnen en als we terug zijn krijgt iedereen warme choco.

U bent na de optocht zeker op tijd om een goed plaatsje uit te zoeken in de zaal. Om 19.00 uur gaat de voorstelling beginnen. Kom kijken naar een mooi verhaal, gespeeld door kinderen, tieners en volwassenen in prachtige kostuums.

Beter kunt u de kerst niet beginnen.

Kerstzang – 22.00 uur

Op 24 december, kerstavond,  is er – na de kerstmusical - een kerstzang.

Een prachtige gelegenheid om samen met familieleden, vrienden, buren en andere wijkbewoners (bekende) kerstliederen te zingen en met elkaar stil te staan bij de betekenis van het kerstfeest.

Een enthousiast muziekteam begeleidt de samenzang en de voorganger van de Kerk in Nesselande, Gert van den Bos, zal een korte toespraak verzorgen. U wordt van harte uitgenodigd om deze kerstzang mee te beleven!

Kerstviering – 10. 00 uur

Eerste kerstdag is er om 10.00 uur een kerstviering.

In deze samenkomst zullen er veel kerstliederen worden gezongen en zal voorganger Gert van den Bos spreken over het thema ‘Kerst = Feest ‘ Tijdens deze samenkomst is er oppas en kindernevendienst voor de kinderen aanwezig.

Kinderen, jongeren, ouderen, van harte uitgenodigd!

Want: kerst=feest! Vier het mee!

 

De Kerk in Nesselande is te vinden in de Knoop van de Brede School Nesselande, Robert van ’t Hofstraat 10.
Zie ook www.kerkinnesselande.net.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart