Sidebar

26
zo, sept

Introductieavond Alpha-cursus in De Kristal

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

110922-alpha-curus-260x220Er is meer. Ontdek het zelf op de Alpha-cursus. Er zijn binnenkort introductieavonden in september in Nieuwerkerk a/d IJssel en Rotterdam-Nesselande

Een tsunami in Japan, een economische crisis: Het zijn verwarrende tijden: is er een reden voor die aardbeving? Is geld eigenlijk wel zo belangrijk? Misschien denk je juist deze tijd veel na over bepaalde levensvragen.

Wellicht kunnen het christelijk geloof en een Alpha-cursus je daarbij helpen. Op een Alpha-cursus worden levensvragen op een interessante en vrijblijvende manier onderzocht. In Nederland volgden al ruim 160.000 mensen de Alpha cursus.

Alpha-introductieavond
Iedereen is van harte uitgenodigd om op een introductieavond te kijken of de cursus iets voor hem of haar is. De avond vindt plaats op woensdagavond 21 september (De Vluchtheuvel, Kerkgang 4, Nieuwerkerk a/d IJssel) of donderdagavond 22 september (wijkcentrum De Kristal in Rotterdam-Nesselande). Aanvang om 19.00 uur met een maaltijd, waarna kennis gemaakt wordt met de cursusleiders en medecursisten. Daarna komt een introductiethema aan bod.

Alpha-cursus
De gehele cursus is gratis en bestaat uit elf woens- of donderdagen en een weekend weg. De cursusavonden starten om 19.00 uur met een eenvoudige maaltijd. Daarna is er een korte introductie van het onderwerp van die avond, en wordt er vervolgens in kleine, vaste groepen met elkaar doorgepraat. Luisteren, uitwisselen en ontdekken, geen vraag is te gek. De cursusavonden eindigen om 21.30 uur. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a: "Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Geneest God vandaag nog?"

De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Meer dan dertien miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier een Alpha-cursus gevolgd. Een groot aantal van de deelnemers heeft inzicht, geloof en ommekeer mogen ervaren. Iedereen is welkom!

Informatie of aanmelden
Informatie aanvragen of jezelf of anderen opgeven kan bij Jop Versteegt via (010) 202 43 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart