Sidebar

25
za, sept

Cultureel en kunstzinnig Prins Alexander zet zich op de kaart

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
SBAW CultuurscoutsKunstenaars, artiesten en culturele instellingen in de deelgemeente Prins Alexander kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor de gedrukte culturele kaart.

Eens in de twee jaar brengen de cultuurscouts een attractief en overzichtelijk boekje uit, waarin iedereen is te vinden die zich bezighoudt met kunst en cultuur in de deelgemeente. Professionele en amateurkunstenaars, organisaties en culturele instellingen: meld u aan en zet uzelf letterlijk op de kaart.

Het inschrijfformulier is aan te vragen bij Marieke Bongaards: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor aanmelding is 11 juni as.

Wie kan ik allemaal in mijn deelgemeente of wijk vinden?

In de gedrukte culturele kaart is in een oogopslag te zien wat er in uw deelgemeente en wijk te doen is op het gebied van kunst en cultuur. Zoekt u een beeldhouwer, een band voor uw feest of wilt u een zangcursus doen? U vindt het op de culturele kaart. De nieuwe culturele kaart wordt gepresenteerd tijdens Prikkels, de opening van het culturele seizoen op 11 september 2010. Tijdens Prikkels kunt u veel van de kunstenaars en organisaties die op de culturele kaart staan, live aanschouwen.

Cultuurscouts

Heeft u een idee voor de buurt, wijk, of hele deelgemeente waar kunst en/of cultuur onderdeel van is? Neem dan contact op met de cultuurscout. U kunt bij haar terecht voor advies, ondersteuning, bemiddeling en informatie over bijvoorbeeld subsidies. De cultuurscouts van SBAW beschikken over een breed netwerk in hun deelgemeente. Ze brengen maandelijks een digitale nieuwsbrief uit en organiseren twee kunstborrels per jaar.

Marieke Bongaards is de cultuurscout van Prins Alexander. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar op 06 - 17 16 19 54 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Haar werkplek is in LCC Zevenkamp: Ambachtsplein 141, 3068 GV Rotterdam.

Bron: www.sbaw.nl/cultuurscouts of www.culturelekaartrotterdam.nl

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart