Sidebar

26
zo, sept

Alpha-cursus in Nesselande - "Is er meer in dit leven?"

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-alpha-cursus‘Er is meer’, is het thema van de Alpha-cursus die op donderdagavond 17 september van start gaat in wijkcentrum De Kristal in Nesselande. De cursus is voor iedereen die graag andere mensen ontmoet met verschillende opvattingen over God, geloof en spiritualiteit. Ook is de cursus geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de ‘meer waarde’ van het leven.In deze vrijblijvende kennismakingscursus worden de belangrijkste onderwerpen van het christelijk geloof besproken.

Wegens groot succes vorig jaar zal de Alpha-cursus nu voor de tweede keer worden gegeven in Nesselande. De cursus vindt plaats op elf donderdagavonden en één weekend en loopt tot en met 17 december 2009. De cursusavonden starten om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Tijdens deze maaltijd leren cursisten elkaar en de cursusleiders beter kennen. Na de maaltijd is er een korte uitleg over het cursusonderwerp van die avond. In kleine groepen wordt daarna met elkaar doorgepraat. Luisteren, uitwisselen en ontdekken. Geen vraag is te gek. De cursusavonden duren tot 21.30 uur.

De Alpha-cursus is geheel gratis. De cursuslocaties zijn in Rotterdam-Nesselande. Deelname is mogelijk voor iedereen uit Nieuwerkerk a/d IJssel en Nesselande die meer te weten wil komen over het christelijk geloof.

Informatie aanvragen of je opgeven voor de Alpha-cursus Nesselande kan bij Harry Scholte via (06) 50 23 79 79, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk voor meer informatie op www.de-lichtkring.nl.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart