Sidebar

25
za, sept

Alpha-cursus 'Er is meer' start in De Kristal

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-alpha-cursus‘Er is meer’; dat is in 2010 het thema van twee Alpha-cursussen die in de derde week van september starten in Nieuwerkerk a/d IJssel en Nesselande. Een Alpha-cursus is voor iedereen die graag andere mensen ontmoet met verschillende opvattingen over God, geloof en spiritualiteit. De Alpha-cursus is een vrijblijvende kennismakingscursus waarin de belangrijkste onderwerpen van het christelijk geloof worden besproken. De cursus is op twaalf avonden en een weekend en loopt tot en met derde week van december.

De cursusavonden starten om 19.00 uur met een eenvoudige maaltijd. Tijdens deze maaltijd leren cursisten elkaar en de cursusleiders beter kennen. Na de maaltijd is er een korte uitleg over het cursusonderwerp van die avond. In kleine groepen wordt daarna met elkaar doorgepraat. Luisteren, uitwisselen en ontdekken, geen vraag is te gek.
De cursusavonden stoppen stipt om 21.30 uur. De Alpha-cursus is gratis. Iedereen is welkom.

Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een cursus op woensdagavond (startavond 22 september) of op een donderdagavond (startavond 23 september). De Alpha-cursus wordt op woensdagen gegeven in Het Ontmoetingscentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel en de Alpha-cursus op de donderdagen in wijkcentrum De Kristal in Nesselande. Informatie aanvragen of je opgeven voor een van beide Alpha-cursussen kan bij Harry Scholte via (06) 50 23 79 79 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart