Sidebar

25
za, sept

Verdachten woninginbraak aangehouden

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Logo politieDe wijkagenten van Nesselande melden dat er met hulp van bewoners verdachten van woninginbraak zijn aangehouden:

Beste bewoners van Nesselande,

Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd (zie artikel "Wijkagenten Nesselande waarschuwen voor inbrekers") wordt er de laatste tijd veel ingebroken in onze wijk Nesselande. In eerder bericht vroegen wij bewoners extra alert te zijn op verdachte omstandigheden en dan direct 112 te bellen. En het eerste resultaat is er al!

Door een alerte bewoner aan de Laan van Avant-Garde heeft de wijkpolitie op zaterdag 13 april 2013 twee verdachten kunnen aanhouden voor een poging inbraak in een woning!!

De recherche is nu volop aan de slag met het onderzoek. Heeft u aanvullende informatie of heeft u zaterdagavond iets verdachts gezien dan vraag ik u om met ons of de afdeling Opsporing van District Oost contact op te nemen.

Het feit dat er twee verdachten zijn aangehouden betekent niet dat we minder alert hoeven zijn. De verhoogde surveillance zal voorlopig nog even blijven. En ons voorgaande verzoek om scherp te blijven op verdachte personen en voertuigen in de wijk blijft dan ook van kracht.

Samenwerken in een veilig Nesselande

Mireille van der Waal en Arjan van Heusden
wijkagenten Nesselande

 

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart