Sidebar

07
vr, mei

Nieuwe wijkagent Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

wijkagent-arjanvanheusden-260x220Even voorstellen... Mijn naam is Arjan van Heusden, ik ben 39 jaar oud. Ik ben reeds 7 jaar werkzaam in het wijkteam Alexander Noord (bureau Zevenkamp). In deze periode heb ik de wijk Nesselande voor een groot gedeelte opgebouwd zien worden. Met ingang van 24 maart 2012 volg ik Mireille van der Waal op als uw wijkagent.

Als wijkagent ben ik namens de politie het aanspreekpunt voor burgers op het gebied van openbare orde en veiligheid. Om dit te waarborgen is het als politie onze taak om zowel handhavend als hulpverlenend op te treden. Als politie zijn wij echter niet de enige partij die bijdraagt aan de veiligheid in uw wijk. Ook andere instanties zoals de deelgemeente Prins Alexander, Stadstoezicht, Roteb, Stichting Buurtwerk Alexander, RET, Groenservice Zuid-Holland en de winkeliersvereniging spelen hierin een belangrijke rol.

Als burger kunt u echter ook een grote bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk. U bent immers de oren en ogen van onze samenleving en weet wat er speelt in uw wijk. Aan de hand van uw informatie kunnen wij een concreet beeld krijgen van de problematiek die er speelt in de wijk en hierop actie ondernemen. Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid voor een veilige en leefbare wijk niet alleen bij de politie maar bij ons allen.

Nesselande is een mooie, veilige en leefbare wijk. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat dit zo blijft!

Met vriendelijke groet,

Uw wijkagent,
Arjan van Heusden

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart