Sidebar

06
do, mei

Digitaal aangifte doen bij de politie

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-politieNesselande is een wijk waar tot nu toe weinig meldingen zijn van inbraak, vernieling of vandalisme. Althans, dat meldt de politie. Toch horen wij nog wel eens geluiden over een weggehaalde fiets, een autospiegel die er is afgeslagen en nog een aantal van dat soort vergrijpen.

Waarschijnlijk denkt u dan dat de politie daar niets meer aan doet. Niets is minder waar. OK, het is natuurlijk niet zo dat als de daders allang met de noorderzon zijn vertrokken de politie daarna direct met zwaailicht en sirene op komt draven. Maar als u voor dit soort kleine delicten bijvoorkeur digitaal aangifte doet bij de politie, wordt het delict wel geregistreerd. En wel zodanig dat de politie uiteindelijk op kan maken welk patroon er in deze boosdoenerij zit.

Op basis van die informatie kan de politie nog gerichter haar werk doen. Het aangifteformulier wat u ook nodig kunt hebben voor uw verzekeringsmaatschappij kan enkele dagen later met behulp van een per e-mail toegestuurde persoonlijke code digitaal worden opgehaald en uitgeprint.

Kortom... digitaal aangifte doen dus !

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart