Sidebar

26
zo, sept

Begeleid Wonen-project Wollefoppenweg bijna klaar

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

100617-mo-begeleidwonenHet Begeleid Wonen-project voor voormalig dak- en thuislozen aan de Wollefoppenweg (een woonvoorziening voor 15 personen van het Leger des Heils) is volop in aanbouw en zal waarschijnlijk in de loop van oktober in gebruik worden genomen. Medio september zal de overdracht aan het Leger des Heils plaatsvinden, en vanaf dat moment zal het pand woonklaar gemaakt worden.
Het is de bedoeling om begin oktober – voordat het pand bewoond gaat worden – een "open huis" te houden.

In de afgelopen 2 jaar is er in de Klankbordgroep Maatschappelijke Opvang Nesselande in nauw overleg met een vertegenwoordiging van bewoners een convenant opgesteld, waarin afspraken zijn vastgelegd over het functioneren van deze voorziening in de buurt. Het is de bedoeling om dit convenant begin oktober door alle betrokkenen – gemeente, deelgemeente, Leger des Heils, politie en WONIO (namens de wijkbewoners) – te laten ondertekenen.
Vanaf 1 juli is het convenant te raadplegen bij WONIO in De Kristal en op deze pagina. Tot 1 augustus kunt u voor eventuele vragen en opmerkingen contact opnemen met het wijkteam Nesselande van Deelgemeente Prins Alexander via (010) 286 82 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het convenant per 1 juli is hier beschikbaar:

Meer informatie:

.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart