Sidebar

28
di, sept

1 jaar woonvoorziening Leger des Heils

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

101027-mo-open-huisEen jaar geleden is de voorziening voor begeleid wonen voor 15 ex-dak- en thuislozen aan de Wollefoppenweg 41 geopend. Sindsdien is het pand bijna continu volledig bewoond geweest. Een klein aantal bewoners is doorgestroomd naar een volledig zelfstandige woning. De bewoners wonen er naar tevredenheid en hebben goede contacten met de buurt.

Bij de start van de ontwikkeling van deze woonvoorziening is er een Klankbordgroep opgericht om het functioneren van de voorziening in relatie tot de omgeving te begeleiden. In deze Klankbordgroep zitten het Leger des Heils, politie, GGD, WONIO, buurtbewoners en deelgemeente.

Omdat zich afgelopen jaar geen enkel probleem met de voorziening heeft voorgedaan heeft de Klankbordgroep onlangs besloten om zichzelf 'slapend' te verklaren. De groep komt alleen nog bij elkaar als dat noodzakelijk is.

Voor eventuele vragen of klachten kan nog altijd contact worden opgenomen met het Leger des Heils, (010) 244 10 39, of de deelgemeente, (010) 286 82 00.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart