Sidebar

06
do, mei

21 september: fancy fair bij Passe-Partout

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-passe-partout-260x220Basisschool Passe-Partout houdt vrijdag 21 september een fancy fair om geld in te zamelen voor het nieuwe schoolplein. Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor stichting Kika.

De fancy fair wordt gehouden in en om het schoolgebouw aan het Marcel Duchampplein (Kindcluster 2) in Rotterdam-Nesselande. Er valt van alles te beleven voor kinderen. Zo is er een springkussen en zijn er diverse spellen en activiteiten te doen: van een bibberspiraal tot de bingo; van stoelendans tot fotolijstjes knutselen. Ook lopen er een ballonnenartiest en een jongleur rond.

Verder kunnen de kinderen verkleed op de foto. Van de leerkrachten zijn er al foto's, maar dan uit hun kindertijd. Wie goed raadt wie er op de kiekjes op de fotowand staan, maakt kans op een prijs.

Nieuw schoolplein
Het schoolgebouw van Kindcluster 2 – waarin naast Passe-Partout ook basisschool Het Tangram is gehuisvest – werd twee jaar geleden in gebruik genomen. Door de andere bouwactiviteiten aan het Marcel Duchampplein (onder andere een BSO en woonflats) moesten de leerlingen het lange tijd met een tijdelijk en kaal schoolplein doen. Binnenkort wordt begonnen met de aanleg van het definitieve plein.

De beide scholen willen daar een mooi en groen schoolplein van maken, waar de kinderen veel speelplezier kunnen beleven. Om dat mogelijk te maken zamelen ze geld in. Eerder werden ook al een sponsordans en een legeflessenactie gehouden.

De fancy fair begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart