Sidebar

07
vr, mei

Werkzaamheden rotonde Laan van Magisch Realisme één dag uitgesteld

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-nesselande-rotterdam-260x220De weersomstandigheden blijven parten spelen bij de asfalteringswerkzaamheden in Nesselande. De weersverwachtingen voor morgen zijn slecht. Wij verwachten dat, als gevolg van het weer, de geplande asfaltwerkzaamheden van 14 juli niet binnen de geplande tijd kunnen afronden. In overleg met de aannemer, de deelgemeente en Gemeentewerken is besloten het asfaltwerk te verschuiven van zaterdag 14 naar aanstaande zondag 15 juli. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

De afsluiting van de rotonde op de kruising van de Laan van Magisch Realisme en de Laan van Avant-Garde vindt plaats op zondag 15 juli tussen 07.00 en 22.00 uur.

Omleidingen
Deze zijn niet gewijzigd. Per bestemming:

  • noordelijk van deze rotonde: via de Hoofdweg, N219 en de Brandingdijk vice versa.
  • Laan van Magisch Realisme aan de kant van Zevenkamp: via Zevenkamp vice versa.
  • Laan van Magisch Realisme, de kant van Nieuwerkerk: via Hoofdweg, Bostelweg, Maatveldseweg en de Benno Premselastraat.

Tot het uitvoeren van de werkzaamheden op (aanstaande) zondag is besloten omdat dit de laatste mogelijkheid is vóór de bouwvak. Verder uitstel betekent dat de werkzaamheden pas na de bouwvak uitgevoerd kunnen worden. In dat geval zou de situatie, inclusief omleidingen, nog enkele weken zo blijven zoals deze nu is. Dit is naar onze mening ongewenst.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart