Sidebar

06
do, mei

Bewonersavond over verkeer Cypruslaan op dinsdag 15 mei

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

cypruslaan-260x220In januari heeft de werkgroep Verkeer van WONIO in overleg met de deelgemeente een enquête gehouden over het eventuele knippen van de Cypruslaan. Naar aanleiding van de enquête heeft de werkgroep het advies uitgebracht om een knip aan te brengen ter hoogte van de Menorcalaan. Daarnaast vraagt de werkgroep om duidelijkheid te geven op de vraag of de Cypruslaan gezien moet worden als doorgaande weg, en om bewoners te informeren over de definitieve inrichting van de Siciliëboulevard.

De Deelgemeente Prins Alexander stuurt op basis van de enquêteresultaten en het advies van de werkgroep een brief naar de bewoners rondom de Cypruslaan met het voorstel om de Cypruslaan niet volledig te knippen, maar wel minder aantrekkelijk te maken voor doorgaand verkeer.

De deelgemeente organiseert een bewonersavond op dinsdag 15 mei in De Knoop om bewoners in de gelegenheid te stellen om hun mening over dit voorstel te geven. Ook de werkgroep Verkeer van WONIO is natuurlijk aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Datum: dinsdag 15 mei 2012 / Locatie: Brede School Nesselande (De Knoop), Robert van 't Hoffstraat 10 / Aanvang: 20.00 uur

UPDATE: Het verslag van deze bewonersavond is hier vanaf woensdag 13 juni beschikbaar.

De werkgroep Verkeer is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart