Sidebar

07
vr, mei

Aangepaste tijden 'blauwe zone' in de Cesar Domelastraat

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

blauwe-schijf-260x220Met ingang van heden gelden er aangepaste tijden voor de blauwe zone in de Cesar Domelastraat. Voorheen was de blauwe zone 24 uur per dag van kracht. Op verzoek van omwonenden is dit aangepast. Hiervoor heeft het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Prins Alexander een verkeersbesluit genomen.

Overdag, wanneer het grootste deel van de bezoekers van het Kindcluster I aanwezig is, blijft de blauwe zone van kracht. De openstelling van de blauwe zone geldt alleen voor de avonduren en het weekend. Dit betekent dat de blauwe zone van maandag t/m vrijdag van 04:30 uur tot 17:30 uur in werking is. Gezien het feit dat er maximaal 3 uur aaneengesloten mag worden geparkeerd op dezelfde parkeerplek, betekent dit voor bewoners dat zij van maandag t/m vrijdag (gedurende de avond en nacht) aanééngesloten tot maximaal 7.30 uur de volgende ochtend (door na 17:30 uur de parkeerschijf alvast op 4:30 uur in te stellen) kunnen parkeren op de blauwe zone.

Houdt u er rekening mee dat Stadstoezicht de komende periode intensiever zal controleren op de naleving van het tijdsvenster.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart