Sidebar

07
vr, mei

Ledendag WSV Buurman met een feestelijk tintje

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

120701-wsvbuurman-karakusAfgelopen zondag 1 juli was het weer de jaarlijkse ledendag van watersportvereniging Buurman in Nesselande. Op deze ledendag ontvangt WSV Buurman haar leden, maar ook aspirant leden en andere geïnteresseerden in watersport op de Zevenhuizerplas voor een gezellige dag.

Er waren diverse activiteiten georganiseerd waaronder een zeilwedstrijd, windsurfclinics, optimistzeilen voor de jeugd en het momenteel steeds meer in zwang rakende SUPpen (stand up paddling).

Maar dat was niet alles, op deze eerste juli, die met een mooi zonnetje startte, kende de ledendag ook een officieel en feestelijk tintje. Na vele weken van graafwerkzaamheden en noest vrijwilligerswerk heeft de sportverenging haar jachthaven namelijk weten uit te breiden tot maar liefst 75 plaatsen. Door inmenging van Jolanda Ton (Leefbaar Rotterdam) en later ook de betrokkenheid van wethouder Karakus (PvdA) hebben ertoe geleid dat Buurman deze uitbreiding heeft mogen en kunnen realiseren. Wethouder Karakus was daarom gevraagd om de openingsceremonie te verrichten samen met voorzitter Arjan Hoefnagels. Helaas begon het nog even te regenen en later zelfs te hagelen, maar de watersporters lieten zien niet bang te zijn van water, ook niet als het van boven komt, en werden uiteindelijk 's avonds beloond met een lekker zonnetje waarin nog menig hapje en drankje genuttigd is. De vereniging kijkt terug op een geslaagde ledendag.

Overigens heeft de watersportvereniging altijd nog plaats voor leden en zijn er momenteel zelfs nog een (klein) aantal ligplaatsen beschikbaar.

120701-wsvbuurman-ledendag-1  120701-wsvbuurman-ledendag-3  120701-wsvbuurman-ledendag-2

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart