Sidebar

16
wo, juni

Buurman op het water

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

WSV BuurmanNa de geslaagde nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas organiseert Watersportvereniging Buurman 18 mei aanstaande een open dag op en aan de Zevenhuizerplas.

Op zondag 18 mei 2008 van 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen kennis maken met WSV Buurman en al haar mogelijkheden. Op het strand naast de Albert Heijn wordt een gedeelte van het strand gebruikt voor demonstraties, informatie en entertainment. Er is een gevarieerd programma voor jong en oud waarbij iedereen ook zelf het duiken, zeilen of surfen kan proberen !

Er is voor de jongeren onder ons de mogelijkheid om een gratis surfclinic te volgen (van 12.00 tot 13.00 uur, leeftijd van 7 tot 16 jaar ) onder professionele begeleiding. Vanaf 13.00 geldt dit voor volwassenen. Mede dankzij het beschikbaar stellen van een 20-tal surfplanken met toebehoren door Euro Fun Center.

Ook is er een enorme duiktank aanwezig, gevuld met 30.000 liter water! Hierin geven duikers demonstraties en is ook hier de mogelijkheid om een duikpak aan te trekken en zelf een proefduik te nemen. De hele middag zullen er ook diverse zeilboten aanwezig zijn waarmee men mee kan zeilen om zodoende een goed beeld te krijgen wat het doel is van de watersportvereniging: genieten op, in en aan het water…

Ook aan kinderen is gedacht: een springkussen ontbreekt niet en is er een “rodeo surfplank” aanwezig waarop de beachboys en girls een poging kunnen wagen om op deze mechanische plank te blijven staan. De dag wordt afgesloten met een BBQ omlijst met lekkere muziek.Voor de surf,- en duikactiviteiten geldt een maximum inschrijving van 20 deelnemers waarbij geldt: vol=vol. Ook dient men zich op voorhand aan te melden voor de BBQ.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op www.wsvbuurman.nl.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart