Sidebar

16
wo, juni

Captain's Dinner zoekt leden

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

captains-dinnerIn het nieuwe jaar repeteert Captain's Dinner iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in De Kristal. Captain's Dinner is een Rotterdams mannenkoor met een fikse teug zeelucht. De meeste koorleden hebben een zangverleden in het shantylied zingen, bij dit koor worden echter andere wegen ingeslagen.

Met als basis songs en liederen die water, zee, en rivier als onderwerp hebben, zijn uitdagende arrangementen geschreven. Zo bevat het huidige repertoire o.a. materiaal van John Denver, Mike Boddé, de 3 J's, Rod Stewart en Roger Whittaker. Behalve dit toch wel afwijkende geluid in de Nederlandse Shantykoorwereld, worden bekende klassiekers als The Wild Rover en Sloop John B gezongen en staat ''Bound for the Rio Grande'' als shantylied ook op het programma.

De muzikale begeleiding wijkt af van hetgeen gebruikelijk is. I.p.v. de accordeon als basisinstrument heeft dit koor de piano en twee accordeons ingezet als extra begeleiding. Daarnaast is er nog een gitarist om de ritmische basis te versterken. Als gast maakt een cajonspeler deel uit van het muzikale combo. Coaching, arrangementen schrijven en leiden van het combo is het aandeel van musicus Jos Vlietstra terwijl dirigent Rob Klumpes het koor voor zijn rekening neemt.

Captains Dinner is nu nog een klein koor, maar wil graag uitgroeien tot een groep van 20 enthousiaste zangers ! En uiteraard is veelvuldig optreden het doel van het wekelijks repeteren. Als lid betaal je €20,- per maand inclusief alle muzikale begeleiding en informatie op de computer. Meer informatie bij Peter van der Meijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart