Sidebar

16
wo, juni

Buurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel'

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-kunstwerkaandewinkel-zwEen initiatief van kunstliefhebbers in Nesselande groeit uit tot een buurtgalerie. 'KunstWerk aan de Winkel' is een voor de hand liggende titel, omdat een leegstand winkelpand enkele maanden tot galerie en atelier omgetoverd wordt. Het streven is om 15 januari de opening te organiseren. In de maanden januari t/m maart 2012 zullen actieve kunstenaars uit Prins Alexander de gelegenheid krijgen hun werk te exposeren, lezingen en workshops te organiseren.

De kracht zal vooral zitten in de combinatie van zowel de medewerking van professioneel als amateur kunstenaars. Als kunstenaars hun ateliers voor enkele dagdelen willen verplaatsen naar buurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel', (Maltaplein in Rotterdam – Nesselande) dan is dat ook een mogelijkheid.

Nesselandse kunstenaars die willen meewerken aan dit initiatief, kunnen contact opnemen met Tineke van den Berg in multifunctioneel centrum De Kristal, Cypruslaan 404, telefoon (010) 286 27 60, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart