Sidebar

16
wo, juni

Buitenspeeldag Cypruslaan op woensdag 1 juni

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-buitenspeeldag-2011Op woensdag 1 juni organiseert Stichting Buurtwerk Alexander de buitenspeeldag in Nesselande. Alle kinderen uit de wijk zijn welkom om deel te nemen aan diverse spelletjes. Je kunt vanaf 13:00 uur het buitenspeelboekje ophalen met daarin een stempelkaart. Na elk spel kan een stempel verdiend worden en met 10 stempels kun je al in de prijzen vallen.

Geniet van een groots spektakel met een luchtkussen, stormbaan en shetland paarden die rijden dankzij Pensionstal Parkzicht. Inmiddels heeft De Rode Kruis Studentendesk ook de samenwerking toegezegd om er een onvergetelijke dag van te maken.

Een gedeelte van de Cypruslaan wordt afgezet, zodat de kinderen daar veilig kunnen spelen. Op die dag wordt extra aandacht gevraagd voor een veilige speelomgeving en kunnen ze genieten van de bewegingsvrijheid tijdens het spelen. Dat is immers iets wat kinderen het liefste doen. Ouders kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (010) 286 27 60 om mee te helpen met het begeleiden van de spelletjes. Van 13:00 tot 17:00 uur wordt naar hartenlust buiten gespeeld en viert Nesselande deze nationale buitenspeeldag !

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart