Sidebar

07
vr, mei

Kookworkshops Tapas tijdens CuliNESSE

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-curzusenzo-260x220Het culinaire, culturele muziekfestival CuliNESSE zal plaatsvinden op het strand van Nesselande. Na een succesvolle eerste editie van CuliNESSE kan er ook dit jaar weer genoten worden van de heerlijkste gerechten tijdens de workshops en in gerenommeerde restaurants uit de regio.

De kookworkshops tijdens CuliNESSE zijn zonder aarzelen 'heerlijk' te noemen! Het aanbod is gevarieerd en onze docent cq. topkok Roelof Caré staat garant voor goede kwaliteit van ingrediënten en lekkere recepten.

Tapas eten is een gezellige manier van samen genieten met vrienden of familie. Het zijn kleine hapjes die tijdens de lunch of vroege avond worden gegeten in lokale bars in Spanje. De Baskische variant heet pinchos, in Frankrijk heb je amuses, in Italië antipasti en in Griekenland mezze.

Sommige Tapas zijn eenvoudig te maken, andere wat moeilijker maar met deze workshop neemt Roelof u mee op een reis door het Middelandse Zeegebied.

U leert meer over de herkomst van producten en het maken van heerlijke en toegankelijke Tapas. Na deze workshop kunt u uw vrienden en familie elke keer weer 'culinair‛ verrassen!

Roelof Caré is eigenaar van Culinair Care. Een unieke workshop op een unieke locatie!

U kunt telefonisch inschrijven via telefoonnummer (010) 251 89 88 of via de website.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart