Sidebar

16
wo, juni

Groot feest in Nesselande op Koninginnedag

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-oranje-nesselande-3xOp 30 april staat Nesselande in het teken van Koninginnedag. Op de boulevard en bij De Kristal belooft het een gezellig feest te worden. De hele dag staan er allerlei activiteiten op het programma, zoals een vrijmarkt, liveoptredens en leuke attracties.

Stichting Buurtwerk Alexander, Wijkorganisatie Nesselande (WONIO), winkeliersvereniging Boulevard Nesselande en enkele bewoners uit Nesselande hebben de handen ineen geslagen om op Koninginnedag allerlei leuke activiteiten te organiseren. Ze zijn nog druk bezig met de voorbereidingen voor een geslaagde Koninginnedag.

Doe mee!
Wil je meehelpen met de organisatie? Meld je dan aan als vrijwilliger. Ga naar www.oranjenesselande.nl of vraag ernaar in het NessCafé. De organisatie zoekt nog versterking voor de voorbereidingen, maar ook voor op de dag zelf zijn er bijvoorbeeld mensen nodig die een oogje in het zeil houden bij de attracties. Veel tijd hoeft het niet te kosten en het is hartstikke gezellig om samen met anderen van Koninginnedag in Nesselande een succes te kunnen maken!

Vrijmarkt
Op 30 april kan iedereen meedoen aan de vrijmarkt. Het Maltaplein wordt dan omgetoverd tot een gezellige kleedjesmarkt. Dus ruim alvast de garage en de zolder op en kom op Koninginnedag leuke spullen verkopen!

Initiatief
Vorig jaar besloot de organisatie van de voorgaande edities van Koninginnedag nog voor 30 april niet door te gaan met het organiseren van deze feestelijk dag. Ondanks de korte voorbereiding werd er toch nog een vrijmarkt gehouden. Dit jaar zijn verschillende initiatiefnemers op tijd bij elkaar gekomen om samen een leuke dag te organiseren en van Koninginnedag in Nesselande een mooi evenement te maken.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart