Sidebar

07
vr, mei

Festival CuliNESSE op 16 en 17 augustus 2012

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-culinesse2012-260x220Na een succesvolle eerste editie van CuliNESSE zal er komend jaar weer een flink feest georganiseerd worden op het mooie strand in Rotterdam-Nesselande. Deze zomer kan er op 16 en 17 augustus weer genoten worden van de heerlijkste gerechten van gerenommeerde restaurants uit de regio en spetterende optredens van bekende artiesten.

Candy Dulfer zal ook dit jaar haar opwachting maken tijdens CuliNESSE, het culinaire culturele muziekfestival op het strand van Rotterdam Nesselande. Op donderdag 16 augustus keert Dulfer terug naar CuliNESSE. Vorige zomer kwam Candy Dulfer voor het eerst op het strand van Rotterdam-Nesselande, waar het culinaire culturele muziekfestival CuliNESSE plaatsvindt. Toen heeft zij voor een paar duizend bezoekers een hoogstaand optreden gegeven samen met DJ Alankara en zangeres Sarina Voorn.

Dulfer was erg enthousiast over CuliNESSE en wilde graag terugkomen deze zomer. 'Het is echt te gek! Lekker weer, met je voeten in het zand en allemaal lekkere hapjes, ik weet zelf niks leukers.' Ook over de locatie en Nesselande was Dulfer erg te spreken. 'Ik was hier nog nooit geweest en wist niet dat het hier zo mooi was zo aan het water, echt een mooie nieuwe wijk.'

Op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus kunnen bezoekers van CuliNESSE weer genieten van culinaire hapjes en optredens van bekende artiesten op het strand van Rotterdam Nesselande.

De kaartverkoop voor CuliNESSE 2012 start vanaf 1 juni online via de website. Vanaf zaterdag 16 juni kunt u ook kaarten kopen bij drie verschillende voorverkooppunten: BBB delicatessen in Nesselande, Boekhandel Van Delft in Nieuwerkerk aan den IJssel en Boekhandel van Delft in Zevenhuizen. In de voorverkoop zijn de kaarten goedkoper dan aan de poorten van het festival en er kan maar een maximaal aantal bezoekers op het terrein, zorg dus dat je op tijd de kaarten binnen hebt!
Kaarten kosten EUR 8,50 in de voorverkoop en aan de deur EUR 12,-.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart