Sidebar

07
vr, mei

Avondvierdaagse Nesselande 2012 van 18 t/m 22 juni

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

120618-avondvierdaagse-poster-260x220Van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni gaan in Nesselande voor de negende keer kinderen, ouders en andere wandelliefhebbers op padvoor de avondvierdaagse. De deelnemers kunnen kiezen voor routes van 5 of 10 kilometer. Woensdag 20 juni is een rustdag, en op vrijdagavond kunnen jonge kinderen ook meelopen tijdens de Puppyavond.

I.v.m. het EK vragen we iedereen om op vrijdag feestelijk in Oranje mee te lopen!

Inschrijven kan via www.avond4daagsenesselande.nl. Op de website kan helaas (tijdelijk) niet via iDEAL betaald worden, maar de persoonlijke stempelkaarten worden wel direct via e-mail toegezonden. Betaling kan plaatsvinden bij de start van de avondvierdaagse of tijdens onderstaande inschrijftijden.

Op woensdag 13 juni en vrijdag 15 juni is er de mogelijkheid om tegen contante betaling in te schrijven . U kunt hiervoor dan van 17.00 tot 19.00 uur terecht in multifunctioneel centrum De Kristal, Cypruslaan 400-412.

UPDATE: Extra inschrijfmogelijkheid op zaterdag 16 juni van 11.00 tot 13.00 uur in De Kristal. Inschrijven via de website www.avond4daagsenesselande.nl blijft mogelijk tot aan de start op maandag 18 juni. Betaling kan vervolgens plaatsvinden bij de start gedurende de avondvierdaagse.

logo-avond4daagseDit jaar hebben Wijkorganisatie Nesselande (WONIO) en Stichting Glasvezel Community Nesselande (SGCN) samen met een aantal wijkbewoners de organisatie van de avondvierdaagse op zich genomen, omdat dit voor de oude organisatoren uiteindelijk niet meer haalbaar bleek. Er hebben zich al een behoorlijk aantal vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken voor het uitdelen van drinken, fruit, stempels, bloemen en medailles. En ook voor de begeleiding van een (verkeers)veilige tocht is de hulp van vrijwilligers onmisbaar! Uw aanmelding hiervoor is welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart