Sidebar

14
ma, juni

8e Avondvierdaagse in Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-avond4daagseVan maandag 6 tot en met donderdag 9 juni 2011 is de 8e Avondvierdaagse in Nesselande en omgeving. De organisatie is in handen van Startbureau Rotterdam Nesselande.

Er kan inmiddels worden ingeschreven voor afstanden van 5 en 10 kilometer. Op donderdag kunnen jonge kinderen meelopen tijdens de Puppyavond.

Informatie over de Avondvierdaagse kunt u vinden op www.avond4daagsenesselande.nl. Inschrijven door middel van automatische betaling kan tot en met 3 juni via de website.
In verband met technische problemen met het inschrijven via de website worden er veel handmatige inschrijvingen verwacht. De inschrijfdagen (met contante betaling) zijn daarom op:

  • 1 juni : van 13 tot 17 uur op het speelbalkon (basketbalveld onder de metrobaan)
  • 2 en 3 juni : van 15 tot 19 uur kantoor Stichting In 't WeB, Marcel Duchampplain 806 (kindcluster 2)
  • 4 juni : tijdens de HandMade beurs
  • 6 juni : van 9 tot 16 uur kantoor Stichting In 't WeB, Marcel Duchampplein 806

Het startbureau is aangesloten bij de Regionale wandelsportvereniging Zuid-Holland (RwsvZ-H). Contactpersonen zijn Nathalie Grootenboer en Melissa Strangio. Zij zijn bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De organisatie hoopt, net als vorige jaren, weer op de inzet van veel vrijwilligers te kunnen rekenen voor onder andere de stempelposten en het regelen van het verkeer. Wilt u zich opgeven als vrijwilliger dan kan dat via onze website.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart