Sidebar

25
za, sept

Nesselanders, december 2012

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nesselanders-2012-12-260x220In de december-editie van onze nieuwsbrief "Nesselanders" leest u o.a. over de 6e Nieuwjaarsduik in Nesselande waarvan de opbrengst deze keer naar het Roparun-team 'Time is Running' gaat. Op 8 januari bent u welkom op de nieuwjaarsreceptie van de Deelgemeente Prins Alexander.

Deze editie van de nieuwsbrief is ook (voorlopig) de laatste. Het bestuur van WONIO maakt in de nieuwsbrief bekend dat zij haar rol anders gaat invullen, en daarom zal de "Nesselanders" vanaf 2013 niet meer verschijnen. 

Ook over de randvoorwaardennota Noorderstrand, met een hoorzitting op dinsdag 29 januari, en de start van een nieuwe loopcursus vanaf 5 januari leest u in de nieuwsbrief. KunstWerk aan de Winkel is weer geopend met een expositie van o.a. Roel Hofman en de deelgemeente kondigt maatregelen aan i.v.m. het verkeer rondom kindcluster 2. In 'Nesselanders in beeld' maakt u kennis met wijkbewoner en nieuwsbrief-vormgever Pascal Merceij. Daarnaast staan er in de nieuwsbrief verwijzingen naar de volgende onderwerpen:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220