Sidebar

25
za, sept

Ontwikkeling evenemententerrein Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Het dagelijks bestuur (DB) van deelgemeente Prins Alexander gaat naar aanleiding van de discussie in de deelraad met omwonenden aan tafel om te praten over een goede inpassing van het evenemententerrein. Op 3 juni stemde de deelgemeenteraad in met het beschikbaar stellen van een budget voor het realiseren van een evenemententerrein in Nesselande. De bewoners gaven aan betrokken te willen worden bij de inpassing van het evenemententerrein. Ook omdat ze zich ook maken over de mogelijke overlast van het gebruik van een dergelijk terrein.

Het ontwerpproces van het evenemententerrein is inmiddels gestart. Dat betekent dat er in overleg met gemeentelijke diensten en andere organisaties wordt bekeken hoe het terrein er precies uit moet gaan zien en welke voorzieningen daarbij moeten worden getroffen. Dit leidt tot een "Inrichtingsplan" (IP), dat het DB vaststelt.

Aan de hand van het concept IP wil het DB met omwonenden overleggen over de verdere uitwerking van het plan. De verwachting is medio september een bewonersavond te organiseren.

Het college van B & W van Rotterdam heeft besloten dat met ingang van 28 juni het ontwerpbestemmingsplan Zevenkamp-Nesselande ter inzage ligt gedurende een periode van zes weken. Dat is tot en met donderdag 8 augustus.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart