Sidebar

06
do, mei

Kies uw fontein voor Waterbekken op woensdag 9 maart

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

waterbekken-beschadigdOp 26 januari 2011 heeft de deelgemeente een informatieavond over het Waterbekken op de Laan van Avant-Garde georganiseerd. Tijdens deze avond heeft het CBK (Centrum voor Beeldende Kunst) samen met de aannemer een toelichting gegeven over het proces rondom het Waterbekken.

Het Waterbekken zal in oude staat worden hersteld. Om dit kunstwerk iets extra's te geven zal in het kunstwerk een fontein geplaatst worden. Het CBK is samen met de ontwerper bezig om een aantal ontwerpvoorstellen te maken. Deze ontwerpen worden op 9 maart 2011, in De Knoop van 19.30 tot 21.30 gepresenteerd. Samen met de bewoners wordt op die avond het uit te voeren ontwerp van de fontein gekozen. U bent van harte van welkom om hier aan deel te nemen.

Datum: woensdag 9 maart / Locatie: De Knoop (BSN), Robert van ’t Hoffstraat 10 / Aanvang: 19.30 uur

UPDATE: Begin mei zal gestart worden met de renovatie van het kunstwerk Waterbekken op de rotonde in de Brandingdijk. Mede naar aanleiding van overleg met bewoners zal er eerst een fontein aan het kunstwerk worden toegevoegd. Waterbekken zal op woensdag 15 juni om 21.00 uur worden heropend.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart