Sidebar

06
do, mei

Bewonersavond Badplaats op donderdag 28 juni

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

120628-skatepark-ontwerp-260x220Op donderdag 28 juni vanaf 19.00 uur houdt de Deelgemeente Prins Alexander een bewonersavond in De Knoop (BSN) om een aantal ontwikkelingen in en rond Badplaats Nesselande te bespreken. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Skatepark (hoek Siciliëboulevard/Kosboulevard)
Eén dezer dagen wordt het Voorlopig Ontwerp afgerond. De deelgemeente hoort graag van omwonenden en andere geïnteresseerden wat zij er van vinden. Na deze bijeenkomst zal het ontwerp wellicht nog worden bijgesteld en wordt de vergunningprocedure gevolgd. De planning is dat het skatepark in voorjaar van 2013 wordt opgeleverd.

Inrichting speelstrook
In de strook tussen de Kosboulevard en het water (waar ook het skatepark komt) kunnen nog andere sport- en spelvoorzieningen komen. Vanwege de behoefte aan voetbalveldjes onderzoekt het dagelijks bestuur of de voetbalkooi, die nu als tijdelijke voorziening op de hoek van de Laan van Dada en de Laan van Avant-Garde staat, naar deze speelstrook kan worden verplaatst.

Evenemententerrein
Zoals al eerder is aangegeven wil de deelgemeente een evenemententerrein inrichten in het Oeverpark, in plaats van op de Common Green. De kosten van deze koerswijziging zijn echter dusdanig dat het dagelijks bestuur wellicht moet terugkomen op dit voornemen. De deelraad zal zich binnenkort moeten uitspreken over het inzetten van deelgemeentelijk budget.

Ontmoetingsplek (Common Green nabij kruising Corsicalaan/Cypruslaan)
Naar aanleiding van een bewonersinitiatief wordt er een ontwerp gemaakt. Op de bijeenkomst zal de stand van zaken worden toegelicht.

Datum: donderdag 28 juni 2012 / Locatie: Brede School Nesselande (De Knoop), Robert van 't Hoffstraat 10 / Aanvang: 19.00 uur

Vanaf een week vóór de bijeenkomst is er nadere informatie over de genoemde onderwerpen (zie afbeeldingen hieronder) beschikbaar op de wijkpagina Nesselande van de website van de deelgemeente en op Nesseweb.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart