Sidebar

16
wo, juni

Vier Halloween in je straat

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Halloween Nog even en dan is het 31 oktober: Halloween. Het griezelfeest waar kinderen uit veel Rotterdamse straten ieder jaar naar uitkijken. Omdat het spannend is, je verkleed langs de deuren mag, je de buren mag laten schrikken en natuurlijk ook een beetje omdat je eens lekker mag snoepen.

Ontmoeten en leren kennen
Vier ook Halloween in je straat. Het is niet alleen een mooie dag voor de kinderen, het is ook goed voor uw straat. Tijdens Halloween ontmoeten kinderen en volwassenen elkaar op een leuke manier. Kinderen leren welke gezichten en namen achter elke voordeur schuilgaan en volwassenen leren welke gezichten en namen schuilgaan achter al die maskers en enge gewaden.

Lampions en waardebon
Opzoomer Mee helpt om Halloween in uw straat te laten slagen. Hun griezeldepot is tot de nok gevuld met fraaie lampions voor een vrolijke optocht door de straat. Daarnaast kunt u een waardebon van 100 euro krijgen om de onkosten te dekken voor schmink, knip- en plakspullen, snoepgoed, limonade en wat u nog meer nodig heeft voor het griezelfeest.

Ook scholen, speeltuinen, buurthuizen, enzovoorts, kunnen meedoen als zij Halloween samen vieren met een ouderencomplex o.i.d. in de buurt.

Aanmeldkaarten zijn af te halen van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur op het kantoor van WONIO in De Kristal, Cypruslaan 406.
U kunt ze ook downloaden van de website van Opzoomer Mee: www.opzoomermee.nl

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart