Sidebar

16
wo, juni

Opzoomeren aan de Siciliƫboulevard

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-opzoomer-mee-260x220De bewoners van een appartementencomplex aan de Siciliƫboulevard hadden op zaterdag 9 juni een Opzoomerdag gepland. De dag zag er als volgt uit:

Een ploeg bewoners heeft het barslechte weer getrotseerd en het eerste groen geplant na het verwijderen van onkuid, een ploeg dames heeft met elkaar taarten gebakken, een ander ploegje was aan het bezemen, terwijl andere bewoners bezig waren met de inrichting van het feestterrein voor die avond.

We zijn zaterdag vroeg begonnen met koffie, waarna iedereen zijn/haar taak ging uitvoeren. Om 11:00 hadden we taart en koffie, om 13:00 een broodje worst en wat te drinken.
Om 17:00 kwam ook de rest van de buren (ook van 'elders') om de wedstrijd van Oranje op groot scherm te kijken. Om 20:00 het buffet en (helaas) vrij snel erna was het afgelopen.

Gezien de leeftijden en gezondheid van vele buren, is door de kou (met name de vochtigheidsgraad) en het harde werken van die dag, het niet meer echt van een feestje gekomen.

Het was wel heel erg leuk om de hele dag met elkaar weer eens bezig te zijn!

Aanvankelijk was gepland om zaterdagmorgen de rest te halen bij Van der Dussen, maar omdat het zulk slecht weer was, hebben we dat maandag gedaan en heeft een ploegje buren het werk afgemaakt.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart