Sidebar

16
wo, juni

Nomineer je straat nu voor... Opzoomerawards 2010

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

opzoomerawards-2010Begin 2010 worden tijdens een speciale gala-avond Opzoomerawards uitgereikt aan Rotterdamse straten. Met deze Opzoomerawards worden straten en Rotterdammers gewaardeerd die bijzondere prestaties leveren om hun straat (kind)vriendelijker, veiliger en schoner te maken.

Iedereen kan nomineren
Elke bewoner van Rotterdam kan zijn of haar straat nomineren voor een Opzoomeraward. U dus ook! Staan in uw straat bijvoorbeeld buren van alle culturen bij nacht en ontij voor elkaar klaar en heeft u daar mooie voorbeelden van? Nomineer uw straat dan voor een Opzoomeraward! Of is in uw straat geen zwerfvuil of sprietje onkruid te bekennen omdat alle bewoners meehelpen om de boel netjes te houden? Nomineer uw straat dan voor een Opzoomeraward!

Zes awards
Er zijn zes categorie├źn waarin uw straat kan meedingen voor een Opzoomeraward: Schone straat, Kindvriendelijke straat, Creatieve straat, Goeie burenstraat, Pech straat en Milieuvriendelijke straat. Naast de awards zijn tijdens het gala ook straatprijzen te verdienen.

Meer informatie: www.opzoomermee.nl

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart