Sidebar

26
zo, sept

Opzoomeren

logo-opzoomer-mee-260x220De bewoners van een appartementencomplex aan de Siciliëboulevard hadden op zaterdag 9 juni een Opzoomerdag gepland. De dag zag er als volgt uit:

Een ploeg bewoners heeft het barslechte weer getrotseerd en het eerste groen geplant na het verwijderen van onkuid, een ploeg dames heeft met elkaar taarten gebakken, een ander ploegje was aan het bezemen, terwijl andere bewoners bezig waren met de inrichting van het feestterrein voor die avond.

Lees meer: Opzoomeren aan de Siciliëboulevard

logo-opzoomer-mee-260x220Naar de zon of familie? dagtochtjes maken? Lekker thuisblijven? Wat u ook doet... tijdens de zomervakantie kunt u wegdromen bij de nieuwe aanbiedingen van Opzoomer Mee en alvast plannen maken.

Na de zomervakantie verschijnt de nieuwe folder met aanmeldformulier voor de volgende aanbiedingen:

  • Er is er één jarig
    Albert Heijn viert haar 125e verjaardag en viert dat samen met buurtbewoners.
Lees meer: Wegdromen met Opzoomer Mee

logo-opzoomeren-opeigenkrachtDe Opzoomercampagne gaat weer van start. Niks crisis en bezuinigingen...

Opzoomer Mee roept u op om juist nú op eigen kracht uw straat of buurt leefbaar, gezond, vriendelijk, veilig of gezellig te maken.
Maak samen met uw buren plannen.

Opzoomer Mee biedt met twee schitterende aanbiedingen de helpende hand. U kiest zelf van welke aanbiedingen u gebruik wilt maken.

Lees meer: Opzoomer Mee in 2012

opzoomeren-dejeugdsportenspeeltHalf augustus is de 2e ronde van de Opzoomercampagne van start gegaan. In elke deelgemeente is een speciale uitdaging waarmee de jeugd kan helpen om hun straat – hun stukje Rotterdam – vriendelijker, leuker en leefbaarder te maken. In de deelgemeente Prins Alexander is dit 'De jeugd sport en speelt'. De Opzoomerbijdrage loopt aanvankelijk van uw plannen op tot maximaal 250 euro... en kan zelfs worden verdubbeld.

Lees meer: Opzoomeren: Dubbele kansen voor de jeugd

logo-opzoomeren-opeigenkracht"Op Eigen Kracht", zo heet de Opzoomercampagne 2011. Ook u kunt met uw buren uw straat of buurtje deze zomer natuurlijk weer Opzoomeren: op eigen kracht uw buurt leefbaarder maken. Let wel eventjes op: de Opzoomercampagne zit in 2011 iets anders in elkaar.

Zo moet u – in vergelijking tot voorgaande jaren – iets meer informatie geven over uw plannen. In ruil daarvoor maakt u zo nodig kans op een hogere Opzoomerbijdrage. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rijtje.

Uitdagingen per deelgemeente
In elke deelgemeente is een top 3 met uitdagingen om op eigen kracht uw straat of buurtje te verbeteren. Maar u mag ook een eigen uitdaging kiezen.

Lees meer: Opzoomercampagne 2011: Op Eigen Kracht

110321-opzoomeren-in-2011-260x263De Opzoomercampagne 2011 gaat van start:

  • Samen met je buren zorgen voor een prettige en leefbare straat of buurt
  • Leuk en eenvoudig om te doen
  • Maar wel nieuw en anders

Op maandagavond 21 maart organiseert Opzoomer Mee een 'roadshow' over de nieuwe Opzoomercampagne 2011.

Bewoners uit Nesselande zijn welkom bij de bijeenkomst in 'Continental Art Centre', Robert Kochplaats 342, Rotterdam-Ommoord.

Lees meer: Opzoomeren in 2011

101211-opzoomeren-caprihof-1bElk jaar maken wij gebruik van de acties van Opzoomer Mee zo ook dus de bijdrage voor de kerst. Zoals elk jaar staat er een kersttent en een kerstboom in de Caprihof. Dit is alweer het 3de jaar dat wij dit organiseren. De kersttent word dan feestlijk aangekleed en de boom wordt door jong en oud aangekleed. Gonny is gaan lobbyen waardoor wij gesponsord zijn door AH en Hema (worst).

Dit jaar wilden wij ook iets terug doen voor het goede doel. Het idee was om de kinderen hun speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt te schenken aan kinderen waarvan hun ouders het niet zo breed hebben. Nu was het nog de vraag aan welk goed doel het geschonken gaat worden. Gonny is terecht gekomen bij Stichting Jarig Job.

Lees meer: Caprihof in actie voor Stichting Jarige Job

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart