Sidebar

16
wo, juni

Ilayda en Vivianne in actie voor weeshuis in Mexico

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

111101-mexico-ilayda-vivianneTwee scholieren uit Nesselande doen in het kader van een schoolproject de volgende oproep:

Wilt u ons helpen bij het ondersteunen van een goed doel?

In de stad Miacatlan staat het weeshuis Casa San Salvador waar inmiddels al veel kinderen woonachtig zijn. De kinderen hebben geen ouders meer of hun ouders kunnen niet meer voor de kinderen zorgen. Sommige van hen zijn onderbracht in het weeshuis in Miacatlan.

Het weeshuis biedt ook onderwijs aan kinderen die wonen in een wijkje rondom een voormalige vuilnisbelt, Milpillas. Zij worden met de schoolbus gehaald en thuisgebracht en kunnen in Casa San Salvador douchen, eten en naar school. Docenten, activiteitenbegeleiders en schoonmaakploegen moeten betaald worden om alles in goede banen te leiden. En aangezien het weeshuis nauwelijks inkomsten heeft, willen wij als school zorgen dat deze kinderen, maar ook nieuwe weeskinderen een toekomst krijgen. En dit kan alleen als zij niet op straat hoeven te slapen en onderwijs kunnen volgen ...

Wij zijn Ilayda & Vivianne. Wij zitten op het VO Thorbecke in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn 13 jaar.

Wij willen via ons schoolproject kinderen in een weeshuis in Mexico helpen. Hiervoor willen wij geld inzamelen. Dit geld inzamelen doen wij o.a. door het organiseren van een meiden- en bingoavond. Hierbij worden wij ondersteund door het jongerenwerk van Stichting Buurtwerk Alexander in Nesselande.

Wij zoeken sponsoren die ons willen helpen met prijzen om een bingo te kunnen organiseren, of sponsoring door middel van allerlei soorten producten die we kunnen gebruiken voor het organiseren van een meidenavond. Tijdens de avonden vragen wij entree geld van 1 à 2 euro per persoon. Het geld dat we ophalen gaat naar ons goede doel.

Voor vragen en meer informatie zijn wij bereikbaar op telefoonnummers:

  • (06) 11 77 33 10 : Ilayda
  • (06) 36 22 00 50 : Vivianne
  • (06) 47 35 78 44 : Daphne (jongerenwerker van SBA in De Kristal, Cypruslaan 404, die ons ondersteunt in ons plan)

of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

logo-thorbecke-260x220111101-mexico-koendoenlogo-sba-260x220

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart