Sidebar

16
di, okt

Informatieavond over glasvezel op dinsdag 13 december

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

glasvezel 260x220

Internet serviceprovider Wisper organiseert op 13 december 2011 een informatie avond over het glasvezelnetwerk in Nesselande. Tijdens de avond wordt uitgelegd wat glasvezel is en wat je ermee kan. Na de presentatie zal er ruim de tijd zijn om vragen te stellen.

De één is razend enthousiast over glasvezel, de ander heeft er niet zo'n beeld bij. Toch is het verstandig om erover na te denken. Misschien twijfelt u nog. Is glasvezel echt nodig? Wat heb ik eraan? Wat gaat het kosten? En wat gaat Wijk TV Nesselande doen? Op deze en alle overige vragen geven we u graag een helder antwoord. Daarom nodigen we u van harte uit op een informatieavond die helemaal in het teken staat van glasvezel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de koffie en thee met iets lekkers erbij voor u klaar staan.

Datum: dinsdag 13 december / Locatie: Brede School Nesselande (kindcluster 2), Marcel Duchampplein 801 / Aanvang: 19.30 uur (zaal open: 19.00 uur) / Toegang: gratis

Wisper
Wisper is de jongste internet serviceprovider van Nederland en is per 15 november 2011 officieel actief op het glasvezelnetwerk in Nesselande. Zij levert aan de inwoners van Nesselande internet, telefonie en digitale televisie van Multivisie TV (incl. Wijk TV Nesselande). De instapsnelheid is de hoogste van Nederland, met maar liefst 100Mbps up- én download (met het eerste jaar zelfs 200Mbps). Wisper wil voor haar klanten vernieuwende diensten ontwikkelen die over de hele breedte gebruiksvriendelijk zijn, verrassen en het leven van deze klanten aangenamer en makkelijker maken.

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart