Sidebar

27
wo, jan

WSV Buurman in actie voor betaalbare watersport

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
110407-buurman-in-actie-1
foto: Jacques Schoonewil

Afgelopen donderdag heeft Watersport Vereniging Buurman samen met tientallen scholieren actie gevoerd in het stadhuis voor betaalbare watersportvoorzieningen en een eigen clubhuis.
Het doel van de vereniging is een betaalbare en gezellige watersport op de Zevenhuizerplas voor iedereen. Niet alleen zeilers maar ook windsurfers en mensen met hun kano of sloep zijn van harte welkom.

Op dit moment zijn 150 gezinnen lid van Buurman.
WSV Buurman heeft op dit moment een tijdelijk haventje met 50 bootjes en strijdt al jaren om een betaalbare locatie aan de plas.

Het is hun bedoeling dat straks ook de kinderen in de wijk kunnen genieten van de zeil en surfsport. Op dit moment is dat lastig omdat je niet met een klein bootje (optimist, laser, etc) de plas op kunt omdat er een vaste brug ligt waar je onder door moet.

WSV Buurman organiseert jaarlijkse vele activiteiten zoals zeil en surfwedstrijden en aansluitend vaak een gezellige BBQ.

logo-wsv-buurman-260x220Heb je nog geen eigen bootje of kun je (nog niet) zeilen; geen probleem ! Je bent van harte welkom om lid te worden want elke woensdag avond is er vanaf 19.30 de "opstapavond". Er wordt dan totdat het donker wordt gezeild op de plas.

Heb je interesse, wil je gewoon een keer mee met de opstapavond of wil je direct lid worden van de watersport vereniging meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
(Het lidmaatschap is op dit moment overigens slechts € 12,-/jaar per gezin)

Meer weten kijk op www.WSVBuurman.nl

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart