Sidebar

25
ma, jan

Ren mee voor Buddies.nu bij de 6e editie van de Nesseloop

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

120512-nesseloopOp zaterdag 12 mei 2012 vindt de jaarlijkse Nesseloop plaats met start en finish bij winkelcentrum Boulevard Nesselande. Loopgroep Nesselande organiseert dit evenement in samenwerking met Sportstimulering Prins Alexander van de dienst Sport en Recreatie. Een deel van het inschrijfgeld wordt geschonken aan een goed doel. Er is dit jaar gekozen voor Buddies.nu.

Nesselanders lopen voor fun en gezondheid
Nesselanders vinden we elk weekend in grote getale hardlopend rond de plas. Deze recreatieloop in het watergebied van Nesselande/Zevenkamp is het moment om je krachten te meten en loopvrienden en -vriendinnen te ontmoeten. De start is bij het evenementengebied aan het einde van de boulevard (Kretalaan) en loopt via de Zevenhuizerplas naar de finish bij het winkelcentrum aan de Siciliëboulevard. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 7 km of 14 km.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond participeert in de 6e Nesseloop
De organisatie waarin de hulpverleningsdiensten in deze regio samenwerken heet 'Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond' en wordt gevormd door de Regionale Brandweer, de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR), de Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond, de Gemeenschappelijke Meldkamer van politie, brandweer en ambulance. De Veiligheidsregio is het kloppend hart van de rampen- en crisisbeheersing! Natuurlijk is het belangrijk dat onze hulpverleners over een goede conditie beschikken. Sporten is dan ook een belangrijk onderdeel binnen de diverse onderdelen van de Veiligheidsregio. Buiten het individueel of in dienstverband sporten is het natuurlijk leuk om deel te nemen aan het grote aantal sportevenementen in Rotterdam en de regio. Een zeer actieve club mensen binnen de Veiligheidsregio organiseert deelname aan allerlei evenementen of organiseert deze zelf. We nemen bijvoorbeeld met enkele teams deel aan de Roparun en de Rotterdam marathon. Maar nu dus de Nesseloop. Een prachtig parcours rond de Zevenhuizerplas. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel en daar werken we natuurlijk graag aan mee. We hopen ons dan ook in groten getale tussen de andere deelnemers te mengen en de loop ook een beetje ambulancegeel en brandweerrood te kleuren!

Voorinschrijven
Voorinschrijven kan tot 9 mei 2012. Op www.inschrijven.nl kunt u het formulier invullen. De kosten voor het voorinschrijven zijn € 5,00.

Datum: zaterdag 12 mei 2012 / Locatie: Siciliëboulevard / Tijdstip: 11.00 uur / Kosten: € 5,00

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart