Sidebar

25
zo, okt

OMHC opent nieuw complex op 4 september 2010

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-omhcOp zaterdag 4 september aanstaande wordt het nieuwe complex van de Ommoordse Mixed Hockeyclub (OMHC) geopend met veel muziek en sport. De gehele dag staat voor jong en oud, leden en niet-leden in het teken van deze gebeurtenis. Na ruim vijf jaar overleg met de gemeente en andere instanties is deze zomer het complex aan het Marcel Duchamplein gebouwd en nu beschikt de vereniging over een schitterend clubhuis met twee velden en een Yalp-speelveld, welke geïnitieerd is door oud-bondscoach Mark Lammers. Na dit seizoen komt er nog een derde veld bij. Met ruim 700 leden en een wachtlijst was een nieuw en groter complex noodzakelijk en in een groeigebied als Nesselande zit OMHC nu op een prachtige locatie.


Op 4 september is het OMHC-terrein het toneel voor een groot openingsfestijn. Er wordt om 1 uur gestart met clinics op beide velden voor alle jeugdspelers. Tevens is er rondom de velden het nodige te doen voor de jeugd en de ouderen. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Om ongeveer 3 uur komt Mark Lammers het speelveld officieel openen, waarna om omstreeks 4 uur het complex echt geopend zal worden met officiële handelingen en, indien het weer het toelaat, zal de sleutel symbolisch uit de lucht komen vallen. Hierna zal de openingsreceptie aanvangen welke tot een uur om 6 zal duren. Vanaf half 9 is er een groot feest voor leden en genodigden, wat tot de kleine uurtjes door zal gaan. Tijdens het feest, om ongeveer 11 uur, zullen gasten en omwonenden nog verrast worden met een spetterend spektakel.

Het weekend na de opening zal voor alle leeftijdsgroepen de competitie weer aanvangen en zullen de velden en het complex ten volste gebruikt worden.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart