Sidebar

25
ma, jan

BBB-Runs: Barbaric Run op zaterdag 19 november

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-trackstars-bbb-runsTrackstars Nesselande nodigt wijkbewoners uit voor de eerste van de 3 BBB-Runs in Nesselande. De Barbaric Run, een leuke uitdagende prestatieloop voor jong en oud, getraind en ongetraind, vindt plaats op zaterdag 19 november om 15.00 uur en 15.15 uur. De Barbaric Run is een crossloop.

Het parcours van de eerste van de 3 BBB-Runs, de Barbaric Run, is over ongebaande paden in het Waterland en het Evenemententerrein. De tweede (Beach Run) en derde (Barefoot Run, inderdaad op blote voeten) zijn ook op of gedeeltelijk op het strand en gedeeltelijk over gras nabij het strand van Nesselande.

De afstanden zijn:

  • 1250 meter voor de jeugd (en beginnende lopers);
  • 2,5 km voor 12+ en beginnende lopers en jeugd die al weet wat ze kunnen;
  • 5 km voor enthousiastelingen boven de 16 en jeugd die al weet wat ze kunnen.

De start van de Barbaric Run is op de Kretalaan, in een hoek van het evenemententerrein (zie bijgevoegde flyer).

Inschrijven kan online op www.trackstars.nl, of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. volledige naam, geboortedatum, m/v, afstand) of ter plaatse tot een half uur voor aanvang. Voor de 1250 meter dus tot 14.30 uur en voor de 2,5 km en de 5 km tot 14.45 uur. Kosten 1 euro per km.

Het is ook mogelijk voor alle drie de crosses in één keer in te schrijven, geef dit aub aan bij de inschrijving. Betaling en startnummer afhalen tot een half uur voor aanvang wedstrijd.
Voor de kinderen is er na elke prestatieloop een aandenken. Er is een tijdklok en EHBO aanwezig, maar geen ET.

De organisatie is in handen van Trackstars Nesselande met ondersteuning van Sportstimulering Prins Alexander en Wijkorganisatie Nesselande (WONIO).

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart