Sidebar

03
ma, aug

9e loopcursus Nesselande

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

loopgroep-nesselandeSportstimulering Prins Alexander start op zaterdag 16 januari 2010 met de 9e loopcursus. Deze cursus is voor mannen en vrouwen die, op een verantwoorde manier, met de loopsport kennis willen maken. De cursus wordt gegeven door Cees van Muiden, een ervaren en gediplomeerd atletiek trainer. 

Bij de loopcursus voor beginners, een zogenaamde opstapcursus, leert men de juiste looptechniek, loop houding,welke rek- en strekoefeningen, alles over de juiste kleding en schoenen, voeding enz. en hoe het (hard) lopen voorzichtig opgebouwd kan worden, zodat men na 15 zaterdagen  trainen, 5 km achter elkaar hard kan lopen. Na afloop van de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

De trainingen zijn van 09:00 tot 10:30 uur en er wordt verzameld in: De Brede school Nesselande, Robert van 't Hoffstraat 10-30.

Vervolg trainingen na afloop van de opstap cursus
De deelnemers van de vorige 8 cursussen trainen nu wekelijks in Nesselande onder leiding van Cees van Muiden en andere gecertificeerde trainers. Deze trainingen, voor de meer geoefende lopers/loopsters, zijn op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend.

Alle trainingen vanaf de Brede school.

Kledingadvies is een trainingspak en goede loopschoenen. Advies over aanschaf van loopschoenen en sportkleding kan men krijgen bij Cees van Muiden, (06) 52 57 10 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma op 16 januari 2010:

  • 09:00 uur inloop en inschrijving.
  • Uitleg binnen over alle facetten van de cursus (25 min.)
  • Praktijk buiten.

De kosten voor de loopcursus bedragen €30,00 per persoon voor de hele cursus (15 weken) inclusief afsluiting met een loopcertificaat.

Voorinschrijven kan bij:
Sport en Recreatie
Sportstimulering Prins Alexander
Stresemannplaats 8
3068 JL Rotterdam

Tel: (010) 455 02 00

Men kan ook op de startdag zelf  van de cursus, inschrijven bij een medewerkster van sportstimulering, in de Brede school.

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart