Sidebar

24
za, okt

Zomerweek Nesselande in De Kristal en op het strand

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

zomerweekZorg dat je de laatste week van de zomervakantie (8-12 augustus) in Nesselande bent!! Dan organiseren een aantal kerken uit de buurt, met medewerking van SBA, vijf supercoole dagen!

Maandag tot en met donderdag kun je van 9.30 tot 12.30 uur terecht in de Kristal voor een gezellig, afwisselend podium programma, gevolgd door leuke activiteiten boordevol actieen fun. Een greep uit het programma: maandag feestelijke spelletjes en smakelijke knutsels, dinsdag extreme uitdagingen op het strand (mis het niet!!), woensdag een (letterlijk) spetterend brandweerprogramma en donderdag zon, zee en strand!

Vrijdag spant de kroon: dan is het programma vanaf 14.00 uur in de Kristal en kun je kiezen uit twee vet-coole workshops; van hout tot theater, sport, natuur, crea of dans. En als klap op de vuurpijl om 17.30 uur een betoverende show van poppenspeler Roelof Speelman in de grote zaal in het Kristal. Daar komen natuurlijk ook de vaders en moeders wel op af!

Schrijf het in koeieletters op je spiegel, je fiets, je slaapkamerdeur of je whiteboard. Vergeet het niet: KOM 8-12 augustus!!!

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart