Sidebar

28
do, jan

Succesvolle opening buurtatelier ‘KunstWerk aan de Winkel’

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-kunstwerkaandewinkelBuurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel' is afgelopen zaterdag onder veel belangstelling geopend door Henk Koedijk, dagelijks bestuurder van Deelgemeente Prins Alexander. De afgelopen weken hadden een aantal organisaties en kunstenaars het initiatief genomen om een buurtatelier op te zetten wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtig kunstatelier op winkelcentrum Boulevard Nesselande met professioneel en amateurkunstenaars. Jacques Tange en Esther Zitman verwelkomden met hun werk als eerste de Nesselanders. Henk Koedijk was enthousiast over de invulling van dit lege winkelpand en hoopt op meerdere galeries in Nesselande.

André Broens en Jolanda van der Heiden hebben een videoverslag gemaakt van de geslaagde openingsdag.

De komende drie maanden is 'KunstWerk aan de Winkel' open op maandag-, woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op woensdag- en vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur.

'KunstWerk aan de Winkel' is een samenwerking van Corio, Buurtwerk Alexander, WONIO, Kunstkring Prins Alexander, CurZus&Zo, Jolanda van der Heiden en kunstenaars Astrid Vonk, Ivonne van den Nieuwendijk en Marije de Wijn.

Voor meer informatie over 'KunstWerk aan de Winkel' kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart