Sidebar

07
vr, mei

Buurtatelier ‘KunstWerk aan de Winkel’ opent op zaterdag 14 januari

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

logo-kunstwerkaandewinkelBuurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel' opent haar deuren met een expositie van Jacques Tange en Esther Zitman. Deze opening vindt plaats op zaterdag 14 januari om 15:00 uur in winkelcentrum Boulevard Nesselande, Maltaplein 56 door dagelijks bestuurder Henk Koedijk van Deelgemeente Prins Alexander.

Een leegstaand winkelpand is voor drie maanden door Corio ter beschikking gesteld en omgetoverd tot galerie en buurtatelier. Het is een echte kunstwinkel geworden waar beginnende kunstenaars samen met bekende kunstenaars hun werk exposeren en diverse workshops en lezingen gehouden worden.

De komende 3 maanden zullen er wisselende tentoonstellingen zijn van kunstenaars uit Nesselande en omgeving, naast een aantal kunstwerken van gevestigde Nederlandse kunstenaars. Kunstkring Prins Alexander verzorgt de wisselende exposities van de lokale kunstenaars.
Daarnaast verzorgt CurZus&Zo diverse workshops en lezingen.

Het programma kunt u vinden op www.kunstwerkaandewinkel.nl en in het buurtatelier op Maltaplein 56.

Buurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel' is open op maandag-, woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op woensdag- en vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur.

De eerste expositie wordt verzorgd door Jacques Tange en Esther Zitman.
Jacques Tange is een gevestigde kunstenaar en heeft inmiddels naam gemaakt in de kunstwereld. Hij exposeert wereldwijd en hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om als beginnend kunstenaar een groot publiek te trekken.
Naast zijn zeer herkenbare schilderijen, pastels en litho's werkt hij in ook in andere materialen zoals brons, kunsthars, keramiek en glas. Tijdens de opening kan men Jacques Tange aan het werk zien.
Esther Zitman legt zich tegenwoordig voornamelijk toe op geënsceneerde fotografie.

'KunstWerk aan de Winkel' is een samenwerking van Corio, Buurtwerk Alexander, WONIO, Kunstkring Prins Alexander, CurZus&Zo, Jolanda van der Heiden en kunstenaars Astrid Vonk, Ivonne van den Nieuwendijk en Marije de Wijn.

Voor meer informatie over 'KunstWerk aan de Winkel' kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart