Sidebar

14
ma, juni

Buurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel' kent veel gezichten

Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

120415-kwadw-4e-openingBuurtatelier 'KunstWerk aan de Winkel' kende zondag 15 april alweer de 4de kleurrijke opening van een nieuwe expositie. De bezoekers werden sfeervol ontvangen door violist Olaf Borsboom. De opening werd verricht door Carlo Breikers, directeur van Stichting Buurtwerk Alexander, die de exposanten complimenteerde. Hij sprak lovende woorden over het werk dat door de vrijwilligers wordt verricht waardoor de buurtgalerie steeds weer met een nieuwe expositie buurtbewoners, kunstliefhebbers en winkelend publiek weet te bereiken.

Nieuw is deze keer dat er ook werk te bezichtigen is van jonge kunstenaars. Onder leiding van Ivonne van den Nieuwendijk hebben kinderen tussen de 6 en 11 jaar tijdens het kinderatelier een gezamenlijk kunstwerk gemaakt met als thema zand, zee en lucht. Dit is net als het werk van de 8 jarige Jasper Otte en de 11 jarige Lucas Schaap te bewonderen.

Julia Woning, bekend van haar kleurrijke 'dikkedamesschilderijen', was aanwezig om haar werk toe te lichten en heeft een opzetje gemaakt op een doek waar bezoekers aan konden meewerken.

Jolanda van der Heiden heeft een filmverslag van deze opening gemaakt (zie ook hieronder).

De nieuwe expositie met zeer uiteenlopende schildertechnieken, keramiek- en metaalobjecten is tot eind mei te bezichtigen. De expositie is te zien op maandag-, woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Datum: iedere ma/wo/vr/za/zo / Locatie: KunstWerk aan de Winkel, Maltaplein 56 / Openingstijden: 13.00 - 17.00 uur / Toegang: gratis

Voor meer informatie over 'KunstWerk aan de Winkel' kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logo-kunstwerkaandewinkel-260x70Meer informatie:

Nesselanders, dec. 2012

Nesselanders-2012-12-156x220

Nesselande in kaart